Caută
Close this search box.

Computerland, firma lui Nicolae Badea, va fi alături de Dinamo pentru încă un an

nicolae badea

Problemele financiare par să se rezolve la Dinamo. După ce au fost părășiți de acționarul spaniol Pablo Cortacero, Câinii Roșii au semnat prelungirea contractului cu un sponsor puternic.

„Suntem bucuroși să anunțăm prelungirea contractului cu unul dintre cei mai importanți parteneri ai clubului nostru. Dincolo de notorietate în România, ComputerLand reprezintă garanția succesului în această lume a tehnologiei și suntem convinși că vom reuși, susținuți de partenerul nostru, să reclădim performanța sportivă”, anunţă clubul.

Parteneriatul dintre Dinamo și ComputerLand a fost semnat până la 31 mai 2022, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți. „Suporterii dinamoviști merită un club puternic”, a spus directorul general al clubului, Constantin Eftimescu, pentru www.fcdinamo.ro.

Patronul Computerland, Nicolae Badea, a fost alături de fanii dinamoviști din programul „Doar Dinamo București”, în această perioadă grea. El este în conflict cu Ionuţ Negoiţă pe controlul echipei de fotbal din Liga 1 şi are în liga IV, într-o grupă din Bucureşti, un club de fotbal, numit AFC Dinamo, care este clasat pe locul 5.

În acest moment, după venirea şi plecarea firmei reprezentate de Pablo Cortacero, care oricum este în ceaţă, e neclar dacă Negoiţă mai este proprietarul clubului din Liga 1 sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri