Alin Ignat, unul dintre consilierii premierului Florin Cîțu, a reacționat după ce Liviu Iolu (USRPLUS) a scris pe Facebook că Florin Cîțu este consiliat prost și îndemnat să mintă.

”Nu știu cine îl consiliază pe domnul Cîțu, dar îi îngroapă zilnic orice urmă de onorabilitate și îl îndeamnă să mintă!, a spus Liviu Iolu anterior.

Consilierul lui Cîțu i-a replicat lui Iolu că ministrul poate emite doar ordine sau instrucțiuni și că documentul publicat are valoarea juridică a unui grup de Whatsapp:

”Nu știu cine îl consiliază pe domnul Iolu, dar îi ofer un sfat pro bono: înainte de a posta o enormitate, e indicat să consulte legislația, mai exact, codul administrativ.

Pentru a-l scuti de efortul căutării, lămuresc aici: ministrul emite ordine sau instrucțiuni, iar secretarul de stat aceleași acte cu caracter normativ sau individual, dacă ministrul îi deleagă această atribuție.

Adevărul: Documentul prezentat de domnia sa are valoarea juridică a unui grup de whatsapp. Poate la asta s-a referit și fostul ministru, când afirma că a constituit un grup. S-a blocat, și de această dată, în online”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here