Caută
Close this search box.

Cristian Ghinea îl atacă pe Nicuşor Dan: Suferă de sindromul “Mesia din debara”

Cristian Ghinea îl critică, într-un interviu acordat Spotmedia, pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, despre care afirmă că ”suferă de sindromul de “Mesia din debara”.

”Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule”, afirmă Ghinea, referindu-se la scandalul legat de bugetul Capitalei, respins în Consiliul General, după ce consilierii USR PUS au refuzat să-l susţină.

”E un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte “pretenţii” care apar într-un protocol.(…) Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul”, afirmă Ghinea în interviul acordat Spotmedia, citat de News.ro.

El îl acuză pe Nicuşor Dan că nu vorbeşte cu consilierii USR PLUS şi îi aminteşte că alegerile în Bucureşti au fost câştigate de USR-PLUS, care are cel mai mare grup în Consiliul General.

”I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici şi proşti care îl votează orice-ar fi. Dl Nicuşor Dan suferă de sindromul de “Mesia din debara”.

FOTO: Romania TV

Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule.

Nu merge aşa! E primarul Captalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, declară Ghinea, ministrul fondurilor europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri