Caută
Close this search box.

CTP: Cum e posibil ca un om care a inițiat tabere pentru copiii bolnavi de cancer să-i lase pe pacienți fără citostatice?

CTP

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre lipsa citostaticelor de la Institutul Oncologic din Capitală. Gazetarul se întreabă cum este posibil ca fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, cel care a inițiat tabere pentru copiii bolnavi de cancer, să-i lase acum pe bolnavii de cancer fără medicamente și cataloghează acest fapt drept unul foarte grav.

„În legătură cu citostaticele, cu bolnavii de cancer, domnule Pândaru, în vreme ce noi vorbeam, în vreme ce se ciocneau p-aici politicieni – se rupe, nu se rupe (coaliția – n.r.), cine își dă demisia, cine nu și-o dă – chiar în acest timp, adică în ultimele două săptămâni, bolnavii de cancer nu mai aveau medicamente. Ăsta e un fapt.

Cum a fost posibil, vă întreb pe dumneavostră, cum a fost posibil? Deci indiferent ce se întâmplă acolo, tot felul de convulsii politice și așa mai departe… iar acesta este ultimul lucru pe care-l mai spun despre fostul ministru al Sănătății. Fostul ministru al Sănătății a inițiat acele tabere pentru copiii bolnavi de cancer… Cum e posibil ca un om care a făcut așa ceva să-i lase acum pe bolnavii de cancer fără medicamente?”, se întreabă CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri