Caută
Close this search box.

CTP: Raluca Turcan și Vlad Voiculescu au făcut mai mult rău decât protestele. Au decredibilizat guvernarea 02.04.2021 23:05

ctp

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 posturile în care au fost surprinși miniștrii Vlad Voiculescu și Raluca Trucan. Cei doi demnitari au fost fotografiați fără mască, iar acest lucru „a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității”, decât protestele anti-mască și anti-restricții, spune gazetarul. „Nu există justificări pentru așa ceva”, spune CTP.

Cristian Tudor Popescu: Iată ce fac guvernanții… Am văzut aceste mișcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări și chiar a unor persoane din această guvernare.

Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inșii ăștia care au ieșit în stradă, sau chiar guvernanții, mulți dintre ei, în ochii oamenilor?

Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității? Inșii din stradă, sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?

Nu interesează justificările cu care au venit! Nu există justificări pentru așa ceva. Nu mă interesează.

Când ești ministru stai cu masca pe față și când dormi, noaptea în somn. Exagerez, ca să înțelegem că mesajul pe care trebuie să-l dea un om aflat într-o funcție de răspundere de felul acesta, trebuie să fie întotdeauna mai puternic decât al simplului cetățean. Or, făcând ce au făcut, și ei și alții, de-a lungul timpului, din guvernare, au decredibilizat mult mai mult decât au reușit acești bezmetici care au ieșit în stradă.

Asta este problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri