Un asistent spaniol a arătat cât de mult s-a schimbat fizic după un an de muncă la Terapie Intensivă, în plină pandemie de coronavirus, relatează La Vanguardia, conform ObservatorNews.ro.

Victor Aparicio este asistent medical și lucrează în secția de terapie intensivă, la Spitalul Gregorio Maragñon, din Madrid. El a postat recent pe Twitter un montaj cu două imagini care îi surprind chipul: prima făcută acum un an, la începutul stării de urgență, și a doua în martie 2021. Într-un an, fața lui a îmbătrânit profund. Fotografiile au devenit imediat virale.

”Sunt asistent medical la terepie intensivă. Un an separă aceste două imagini. Cred că schimbarea externă este evidentă. Nu vă puteți imagina interiorul.” a scris pe Twitter Victor.

În imaginea din stânga, Victor a apare cu părul și barba brunetă, în timp ce în imaginea din dreapta se observă cum bărbatul a albit, ca urmare a stresului și din cauza nervilor, scrie sursa citată. În ciuda marii schimbări fizice, el asigură că cea mai profundă deteriorare a fost suferită în interior.

126 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here