Caută
Close this search box.

Curtea de Apel Bucureşti a aprobat fuziunea dintre USR şi PLUS

usr plus

Fuziunea dintre USR şi PLUS a fost aprobată de Curtea de Apel Bucureşti. Liderul USR Dan Barna a afirmat că este încă un pas important înainte pentru USR PLUS, în ceea ce priveşte proiectul care aduce reformă şi schimbare în România, şi i-a mulţumit liderului PLUS Dacian Cioloş, pentru echilibru şi persevernţă.

”Suntem de azi un sigur partid, unul puternic”, a afirmat Cioloş.

”Fuziunea dintre USR şi PLUS a fost aprobată, astăzi, 16 aprilie 2021, de către Curtea de Apel Bucureşti. Voinţa membrilor celor două partide devine realitate: suntem, de astăzi, un singur partid.

Acesta este singurul proiect politic reformist care s-a construit în ultimii ani în România la care am pus umărul, în ciuda celor care ne-au tot pus piedici la fiecare pas.Este un proiect politic de viitor care are deja în istoric patru campanii electorale duse împreună, cu rezultate bune, un proiect politic în care lucrăm ca o singură echipă de mai bine de doi ani”, anunţă cele două formaţiuni într-un comunicat.

„Este încă un pas important înainte pentru USR PLUS, în ceea ce priveşte proiectul care aduce reformă şi schimbare în România. Decizia de astăzi a instanţei ne aşază în logica unui partid puternic, care a adunat împreună cele mai importante energii de schimbare şi reformă din societatea românească.

Le mulţumesc colegilor mei din USR şi PLUS care au avut tăria şi înţelepciunea de a trece peste toate dificultăţile inerente pentru a construi o alternativă cu adevărat credibilă pentru ceea ce înseamnă acea Românie modernă şi europeană pe care o aşteptăm.

Îi mulţumesc lui Dacian Cioloş pentru echilibrul şi perseverenţa de a fi parteneri în acest proiect şi de a construi împreună o forţă politică credibilă“, a declarat Dan Barna, copreşedinte USR PLUS.

„De mai bine de doi ani, cele două partide, USR şi PLUS, au fost în logica unei singure echipe, iar aprobarea fuziunii de astăzi doar formalizează ceea ce noi simţeam deja natural.

Suntem de azi un sigur partid, unul puternic, cu cea mai mare dorinţă de reformare a ţării, un partid cu aleşi locali, naţionali, europeni şi cu membri în Guvern. Fuziunea este, de astăzi, definitivă, în ciuda multora care au încercat să împiedice acest moment.

Îi mulţumesc lui Dan Barna pentru că am reuşit să aducem proiectul politic în acest punct“, a declarat Dacian Cioloş, copreşedinte USR PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri