Caută
Close this search box.

Dana Budeanu. „Adică purtăm toți masca pe plajă și în apă, până la noi decizii?”

dana budeanu

Dana Budeanu a comentat în cadrul unei emisiuni televizate afirmația secretarului de stat în ministerul Economiei şi Turismului, Paul Ene, care a declarat că masca ar putea rămâne obligatorie la plajă, atât pe șezlong, cât și în apă, în cazul în care legea nu se modifică, în acest sens.

„Regulile, în momentul de față, astea sunt. Dacă nu se vor schimba, atunci știm toți ce înseamnă asta. Adică purtăm toți masca pe plajă și în apă, până la noi decizii”, a declarat în urmă cu câteva zile Paul Ene.

Dana Budeanu, prezentă într-o emisiune la Antena 3, a comentat extrem de acid această afirmație care, aparent, a apărut și în rubrica sa de pe aplicația Verdict App, „Fătălăul zilei”.

„Da, a fost la rubrica mea ‘Fătălăul zilei’. A spus și Băsescu asta, acum două-trei zile, că pe plajă și în apă trebuie să porți mască pentru că nu se știe cum o să se descurce în apă – vă dați seama despre ce vorbim – că briza mării aduce virusul și îl inhalezi, pentru că el a citit că se ia prin aer.

Păi de ce nu și prin urechi, nu? Prin ochi nu se ia? Aerul nu intră prin ochi? Prin urechi? Nu ne intră peste tot? Doamne ferește, cei care fac nudism le intră și prin alte părți. Dacă se ia din aer, nu mai are rost să ieșim din casă deloc. Să ferecăm geamurile, ușile. Păi, ne apără o măscuță?”, a declarat Dana Budeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri