Deputatul USRPLUS Filip Hăvârneanu a anunțat că deputatul PSD Daniel Ghiță i-a făcut plângere la Comisia Juridică, de Disciplină și Imunități a Camerei Deputaților, pentru că l-a fotografiat în timp ce dormea în Parlament. Plângerea a fost redactată agramat.

„Deputatul PSD Daniel Ghiță mi-a făcut plângere la Comisia Juridică, de Disciplină și Imunități a Camerei Deputaților, pentru că l-am fotografiat dormind în Parlament. După ce s-a odihnit în timpul ședințelor, Ghiță s-a dezmeticit susținând că îl hărțuiesc fiindcă l-am pozat în somn, că îl agresez verbal, că îl denigrez constant.

Ghiță mă acuză de abateri disciplinare într-o manieră agramată, când, de fapt, confundă camera de hotel cu sala de plen! Aceste practici de intimidare existente în ADN-ul pesedist nu mă sperie.

Ședințele din plen nu sunt secrete, sunt publice și n-ați obținut un mandat ca să dormiți pe banii statului! Prin urmare, domnule Ghiță, nu mai dormiți pe legi, nu mai aţipiţi pe scaunul de deputat, nu mai trândăviţi în timpul programului. Ați fost prins în flagrantul lenei și mai bine vă asumați lipsa de vigoare parlamentară și momentele de inactivitate intelectuală.

Să nu uit, domnule Ghiță: continui să cred că masca este obligatorie și necesară. Continui să cred că, în ce vă privește, este nevoie și de cealaltă demascare”, a anunțat Hăvârneanu.

Deputatul PSD Daniel Ghiță s-a plâns pe 14 martie, la B1 TV, că este hărțuit în Parlament, de parlamentari ai USR, și că „nu pot să le fac nimic”, deoarece este filmat de aceștia.

„Mă jignește, spune lucruri, după care pune telefonul pe mine. Nu pot să-i fac nimic. Așa se întâmplă în Parlament, în loc să-și vadă de treabă. (…) Cei de la USR îmbrățișează o chestie împotriva ființei umane, face tot ce se poate împotriva ființei umane”, s-a plâns Ghiță, agramat, jignind limba română.

Deputatul USR Filip Hăvârneanu a anunțat pe 3 martie că a fost amenințat de deputatul PSD Daniel Ghiță, chiar în Parlament, după ce a dat publicității o fotografie, în care Ghiță dormea în plen.

147 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here