Prințul Harry a ajuns în Anglia pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Phillip. Meghan Markle, însă, a rămas acasă, dar adevăratul motiv nu este acela potrivit căruia medicul i-ar fi interzis să călătorească din cauza sarcinii.

Potrivit unei surse apropiate celor doi, citată de peroz.ro, Meghan Markle, soția prințului Harry, a rămas în Montecito, California, SUA, pentru că ”nu și-a dorit să fie în centrul atenției” la funeraliile prințului Philip.

În ciuda faptului Meghan Markle este însărcinată, urmând să nască al doilea copil în doar câteva luni, ea ar fi putut să zboare la Londra alături de prințul Harry.

Prietenii acesteia, însă, susțin că ea a fost cea care a ales să nu participe la funeraliile prințului Philip, întrucât nu a vrut să fie în centrul atenției.

De asemenea, o sursă apropiată acesteia a dezvăluit pentru Daily Mail că Meghan Markle ”a avut o legătură specială” și ”l-a adorat” pe ducele de Edinburgh.

Aceeași sursă a precizat că ea și-a dorit să-l susțină de la distanță pe Harry, care se va întâlni cu rudele sale pentru prima dată de când s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, dar și de când a făcut dezvăluirile explozive în cadrul interviului lui Oprah.

”Meghan a spus că singura ei grijă acum este să-l susțină pe Harry. Ea a spus că l-a lăsat pe el să decidă dacă își dorește sau nu să participe la funeraliile ducelui de Edinburgh”.

353 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here