Caută
Close this search box.

De toată jena Europei! Trofeul EURO 2020 a fost doborât de vânt pe Arena Națională. UEFA a cerut să fie dus urgent la Budapesta (VIDEO)

Trofeul EURO 2020, care a fost adus duminică la București, a fost – în scurt timp – transportat de urgență la Budapesta, după un incident care avut loc la Arena Națională. UEFA a cerut ca trofeul să fie transferat IMEDIAT din cauza faptului că o … rafală de vânt a doborât un panou publicitar care a căzut peste acesta, trântindu-l de pământ. Caz UNIC în istoria competiției…

Trofeul EURO 2020 a fost lovit

Trofeul ar fi trebuit să mai rămână cateva ore în Capitală, dar UEFA a cerut ca acesta să ajungă la Budapesta de urgență, în urma celor întamplate la București.

Secvența în care trofeul a fost doborât de vânt a fost surprinsă în direct la Realitatea Plus, chiar în momentul în care reporterul transmitea de la stadion.

Ministrului Sportului, Eduard Novak: „Astăzi scriem istorie” Am scris cu…trofeul!

În București, oraș gazdă al UEFA EURO 2020, a avut loc – duminică – primul eveniment din seria celor dedicate campionatului UEFA EURO 2020 – Trophy Tour, organizat de Primăria Municipiului București, prin PROEDUS.

„Am crescut cu Gică Hagi, Boloni, Dorinel Munteanu… Astăzi scriem istorie! EURO 2020 e aici, în București! Reprezint sportul și sunt mândru că pot să redau experiență mea tuturor celor care vor să facă acest lucru”, a afirmat ministrul Sportului, Eduard Novak, pe Arena Națională.

Burleanu: „Am reușit să acumulăm o experiență la cel mai înalt nivel” (cu trofee supreme răsturnate)

„La nivelul FRF am reușit să acumulăm o experiență la cel mai înalt nivel și acest lucru ne permite să concurăm pentru organizarea oricărui eveniment important. Rămâne să ne bucurăm de EURO 2020 și putem să ne uităm cu încredere și speranță spre alte evenimente, din anii următori, pe care România va putea să le găzduiască”, a declarat, printre altele, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri