Caută
Close this search box.

Depozit ilegal de deşeuri descoperit în centrul Bucureştiului

deşeuri

Un depozit ilegal de deșeuri a fost descoperit chiar în centrul Capitalei, anunță Ministerul Mediului, într-o postare pe Facebook.

Ministrul Tanczos Barna și secretarul de stat pentru mediu, Robert Szep, au mers alături de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe strada Apolodor, din centrul Capitalei, acolo unde Poliția Locală a Sectorului 5 a descoperit un adevărat depozit ilegal de deșeuri.

„Este inadmisibil ca un astfel de focar de infecție să existe în centrul capitalei României, într-o zona înconjurată de blocuri de locuințe și sedii de instituțîi. Îi felicit pe reprezentanții Primăriei Sectorului 5 și pe domnul primar Popescu Piedone pentru această acțiune, care este un exemplu demn de urmat de toate administrațiile locale.

Acum, prioritatea este ecologizarea zonei și impunerea de măsuri pentru că această situație să nu se repete. Însă nu trebuie să ne oprim și trebuie să încercăm să ii identificăm pe cei care au aruncat deșeurile aici.

Le-am transmis reprezentanților Poliției Locale că se pot baza pe sprijinul comisarilor Gărzii de Mediu, pe parcursul acestei investigații”, a declarat ministrul Barna Tanczos.

Angajații de la Primăria Sectorului 5 lucrează la curățarea zonei, iar deșeurile vor fi transferate către un depozit autorizat. Cheltuielile aferente întregii operațiuni vor fi suportate de proprietarul terenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri