Caută
Close this search box.

Dosarul Pitești: Doi agenți de Poliție, reținuți pentru 24 de ore

Doi agenți de Poliție au fost reținuți pentru 24 de ore în dosarul Pitești. Ei sunt cercetați pentru loviri cauzatoare de moarte după concluzia foarte clara a legistului: bărbatul a murit asfixiat.

Modul în care au intervenit politiștii face acum obiectul mai multor anchete.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Pitești a murit, vineri, după o intervenție a poliștilor, care l-au scos afară dintr-un local cuprins de flăcări, printr-o interventie in forta.

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și n-a mai putut fi salvat de medici. Incidentul a avut loc la o terasă aflată în zona unei autogări din municipiul Piteşti.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a intervenit pentru acordarea primului ajutor, dar in zadar.
Duminică a venit si concluzia medicului legist: a fost moarte violenta prin asfixiere.

De asemenea, medicul legist susține că victima avea mai multe traumatisme, dar și o alcoolemie de peste 2 la mie. „Va fi un raport medico-legal, acesta va fi trimis procurorilor”, a precizat medicul legist.

Anchetatorii au anuntat că deja au fost audiate toate persoanele aflate la fața locului, inclusiv polițiștii. De altfel doi dintre ei au fost si retinuti ieri pentru 24 de ore pentru purtare abuzivă şi loviri cauzatoare de moarte”, a spus Marius Ştefan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Marius Ştefan.

Polițiștii riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 la 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri