Caută
Close this search box.

Două fluxuri de vaccinare la dispoziția turiștilor de pe litoral

litoral 2020

Turiștii care vor veni pe litoral în perioada 30.04 – 03.05 vor avea două fluxuri de vaccinare dedicate la dispoziție în centrul din Pavilionul Expozițional Constanța, unde se pot imuniza împotriva SARS-CoV-2, fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate.

Turiștii fie vor putea efectua rapelul (dacă se încadrează în perioada celei de-a doua doze), fie vor putea face prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din județul de reședință.

Menționăm că vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer – BioNTech, iar persoanele care vor efectua rapelul, vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare.

În acest moment, județul Constanța are 56 de fluxuri în 16 centre de vaccinare, 34 dintre fluxuri aflându-se în cel mai mare centru regional, cel organizat în Pavilionul Expozițional Constanța. Aici, zilnic, se pot vaccina până la 2.800 de persoane. La momentul de față, în județul Constanța s-au efectuat 231.004 doze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri