Caută
Close this search box.

Două petreceri, întrerupte de polițiști în Bistrița-Năsăud

Poliția Rutieră Iași

Două evenimente private au fost întrerupte, duminică, de forţele de ordine în Bistriţa-Năsăud, fiind aplicate mai multe sancţiuni în valoare de circa 30.000 de lei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit Agerpres, în jurul orei 14,45, peste 20 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean „Gelu-Voievod” Bistriţa-Năsăud şi poliţişti locali au descins la un local din municipiul Bistriţa, unde se desfăşura o nuntă, în spaţiu închis şi pe terasă, la care participau peste 90 de persoane, adulţi şi copii.

Ca urmare a acţiunii forţelor de ordine, evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorii şi participanţii au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a administratorului localului respectiv, în conformitate cu Legea 55/2020, sancţiunea fiind în cuantum de 6.000 de lei.

În acest caz, pe lângă administratorul societăţii care a organizat evenimentul, a mai fost sancţionat organizatorul din partea familiei şi 62 de persoane majore care au participat la eveniment. Cuantumul total al sancţiunilor aplicate este de 19.500 de lei.

Tot duminică, în jurul orei 17,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi de la Investigarea Criminalităţii Economice, au descins la un local din localitatea Satu-Nou, unde se desfăşura un eveniment privat, o petrecere de cununie civilă, în spaţiu închis şi terasă, la care participau mai multe persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorii şi 39 de participanţi au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional, cuantumul total al sancţiunilor aplicate fiind de 4.000 de lei, potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri