Caută
Close this search box.

Elrond, prima criptomonedă românească, ar creşte de trei ori, până la finalul anului 2021

elrond

Prima criptomonedă românească, Elrond, deja face o impresie bună pe piața internațională a monedelor virtuale, având în vedere că a ajuns la o capitalizare de 2,8 miliarde de dolari.

În momentul de față, aceasta se tranzacționează la 162 – 164 de dolari, iar analiștii mai multor platforme de tranzacționare se întrec în predicții, legate de prețul acesteia, de-a lungul următorului an.

În timp ce unele sunt pesimiste și spun că există și șansa ca aceasta să scadă undeva, la 90 de dolari, majoritatea văd Elrond tranzacţionându-se la 450 – 500 de dolari, spune Ziare.com.

Un astfel de preț i-ar oferi și o capitalizare de peste 8 miliarde de dolari. Deci, nu mai este nici un dubiu că Elrond este al doilea unicorn românesc, după UiPath.

Un unicorn, în afaceri, este o companie care a depășit o cifră de afaceri de 1 miliard de dolari.

Probabil că românul care a dat acest nume criptomonedei este iubitorul seriei „Stăpânul inelelor”. Personajul Elrond, din acest film, dar şi din cartea cu acelaşi nume a lui Tolkien, este Lorul de Rivendel, unul dintre cei doi conducători ai poporului elfilor, alături de sora lui, pe tărâmul Pământului Mijlociu.

Actorul care îl joacă pe Elrond este Hugo Weaving, cunoscut şi din „Matrix” sau „Cloud Atlas”, un actor îndrăgit de fraţii Wachowsky.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri