Caută
Close this search box.

Flori şi aplauze pentru medici la cel mai mare spital COVID din Arad

Mai multi arădeni au dus buchete şi ghivece cu flori, joi seară, cadrelor medicale de la cel mai mare spital COVID-19 din judeţul Arad, cel din cartierul Grădişte, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia lor la combaterea efectelor pandemiei şi ca o replică la protestele care au loc în ţară faţă de măsurile luate de autorităţi pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

FOTO: ARIAN BUGA / AGERPRES

Aceştia au ajuns la spital după ora 19.00 şi i-au luat prin surprindere pe medici, care au privit de la ferestre cum florile sunt aşezate în faţa unităţii medicale, pe spaţiul verde.

După ce au lăsat florile, iniţiatorii acţiunii au aplaudat intens minute în şir, potrivit Agerpres.

„Am venit să ne arătăm recunoştinţa faţă de medici pentru toată munca pe care o fac de un an de zile, să ne salveze bolnavii. Le transmitem că nu putem să fim de acord cu injuriile care se aud prin pieţe”, a spus o arădeancă participantă la acţiune.

FOTO: ARIAN BUGA / AGERPRES

„Am văzut că în ţară au fost manifestaţii, au mers la spitale şi au scandat împotriva medicilor. Cred că nu merită acest tratament după un an de luptă cu pandemia. Acest gest e puţin, dar poate înseamnă ceva pentru cadrele medicale”, a spus o altă femeie care a adus flori.

Câteva cadre medicale au ieşit din spital, îmbrăcate în echipamentele de protecţie, şi au aplaudat, la rândul lor, mulţumind pentru gest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri