Caută
Close this search box.

Florin Cîţu, după ce Cătălin Drulă l-a numit zombie politic: Data viitoare, voi lua o decizie imediat

florin cîţu

Premierul Florin Cîţu a declarat în şedinţa conducerii PNL, după ce ministrul Transporturilor l-a numit zombie politic, că data viitoare când se mai întâmplă aşa ceva va lua o decizie imediat şi a avertizat că, atunci când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă.

Premierul Florin Cîţu a lansat un atac dur, la adresa ministrului USR PLUS al Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce acesta l-a criticat în aceiaşi termeni, într-un interviu.

Surse participante la şedinţă au relatat că şeful Executivului a afirmat că data viitoare când se mai întâmplă aşa ceva, premierul Cîţu promite că va lua o decizie imediat. El ar fi lansat şi un avertisment: ”Când un ministru mai atacă prim-ministrul, imediat pleacă acasă”.

Cătălin Drulă, vicepreşedinte USR PLUS şi ministru al Transporturilor, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu într-un interviu pentur G4Media.

”Un zombie politic”, l-a caracterizat Drulă pe Cîţu, arătând că acesta şi-a pierdut încrederea principalului partener de coaliţie. Întrebat despre un eventual vot al USR PLUS, la moţiunea de cenzură anunţată de PSD, Cătălin Drulă a afirmat: ”În politică, toate opţiunile trebuie să fie pe masă, dar cred că suntem departe”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat anterior că premierul nu poate fi schimbat doar pentru că „nu-i convine unui partid din coaliţie că a fost schimbat un ministru lipsit de performanţă”, referindu-se la USR PLUS.

„Orice ministru trebuie să ştie că, înainte de a-şi ataca premierul, trebuie să-şi scrie demisia. Dacă nu şi-a scris demisia, trebuie să ştie că va pleca acasă, exact cum a plecat acasă Voiculescu”, atenţiona Orban.

Ludovic Orban a mai spus că liberalii aşteaptă „să se termine exerciţiul acesta de supărare, de orgoliu, şi să fie desemnat un ministru din partea USR PLUS, care, într-adevăr, să pună sănătatea pe roate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri