Caută
Close this search box.

Imagini apocaliptice la Sf.Gheorghe. Ce se întâmplă înaintea meciului FINAL cu FCSB!

Imagini apocaliptice au fost surprinse pe stadionul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu doar două zile înaintea meciului cu FCSB, după ce o nouă zăpadă, masivă, a acoperit totul cu o mantie albă.

În luna ianuarie, la un meci cu Astra Giurgiu, fanii covăsnenilor au umplut tribunele stadionului cu oameni de zăpadă pentru a suplini astfel lipsa spectatorilor din tribune.

Sepsi și FCSB se vor întâlni sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 19:00, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, cele două urmând a fi apoi adversare și în play-off.

Deși suntem în plină primăvară, iarna încă nu ne dă pace, iar oficialii clubului Sepsi OSK au postat pe contul de Facebook o imagine cu stadionul acoperit de zăpadă cu doar trei zile înaintea partidei cu FCSB.

”Imagine de primăvară?!?”, au scris conducătorii clubului covîsnean, glumind pe seama faptului că orașul Sfântu Gheorghe a fost acoperit cu un strat consistent de zăpadă.

Înaintea întâlnirii de sîmbătă, FCSB este lider în clasamentul din Liga 1, cu un punct peste rivala CFR Cluj și cu șapte mai mult decât Universitatea Craiova, și cu o victorie în deplasarea de la Sfântu Gheorghe își asigură poziția de lider la începerea play-off-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri