Caută
Close this search box.

Ionuţ Moşteanu (USR PLUS): Premierul se poartă ca un vătaf pe plantaţie

ionuţ moşteanu

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat că Florin Cîţu s-a comportat ca un vătaf pe plantaţie, prin demiterea lui Vlad Voiculescu de la şefia Ministerului Sănătăţii, adăugând că remanierea unui ministru se ia în urma unei evaluări, nu pentru că se enervează premierul.

“Ultima decizie politică a USR PLUS este cea de miercuri, în care am spus că Florin Cîţu nu mai are susţinerea USR PLUS. Nu s-a schimbat nimic până acum. Vrem să auzim poziţia dânşilor, pentru că până acum am auzit diverse declaraţii.

Vrem să vedem dacă partenerilor de coaliţie li se pare normal ca prim-ministrul să se comporte ca un vătaf pe plantaţie – pentru că asta a făcut dl Cîţu, dacă a făcut evaluarea lui Vlad Voiculescu, pe care nu a văzut-o nimeni până acum.

Poate ştie dânsul nişte lucruri pe care noi nu le ştim. Remanierea unui ministru trebuie să se facă în urma unei evaluări, nu aşa, că se enervează premierul”, a precizat Moşteanu.

Întrebat dacă secretarul de stat Ioana Mihăilă este opţiunea USR PLUS pentru preluarea şefiei Ministerului Sănătăţii, Moşteanu a afirmat că sunt mai multe variante, aceasta fiind una dintre ele.

“Vom veni cu o variantă după ce rezolvăm cu premierul”, a explicat liderul deputaţilor USR PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri