Caută
Close this search box.

Iubita lui Vlad Voiculescu, Laura Ştefănuţ: „Fatidic şi-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, înainte de Paște”

laura ştefănuţ

Iubita fostului ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, Laura Ştefănuţ, a postat un mesaj dramatic, pe pagina sa de socializare. Laura Ștefănuț a făcut analogie cu sacrificiul lui Isus.

„Fatidic și-au ales momentul sacificiului. Într-o zi ploioasă cu puțin timp înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a scris Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, pe pagina sa de socializare.

Mesajul a fost rostogolit în mediul online și a stârnit un val de reacții, unele de indignare, altele amuzante. Printre cei care au comentat este și Alexandra Furnea, jurnalistă rănită în incendiul de la Colectiv, observă Ziare.com.

„Statul mafiot vândut corupției, cu ai săi executanți fideli, a câștigat din nou. Gata, acum putem să ne întoarcem la avemtotcenetrebuie. Prea multă mizerie, prea multă tristețe, prea multă deznădejde, nu am cuvinte”, a scris Alexandra Furnea.

Comentariul Alexandrei Furnea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri