Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis, de Paştele Catolic: „Cristos a Inviat! Kellemes Husveti Unnepeket! Frohe Ostern!”

klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis credincioșilor care celebrează Sfintele Paști urarea de ”sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate”, subliniind că, în aceste momente, ”avem nevoie mai mult că oricând de credință și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă”.

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile Diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate. În aceste momente avem nevoie mai mult că oricând de credință și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă.

Traversăm de mai bine de un an o perioada dificilă provocată de pandemia de COVID 19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele. Va mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video, postat pe site-ul Administrației Prezidențiale, cu ocazia Sărbătorilor Pascale Catolice.

Șeful statului și-a exprimat convingerea că sacrificiile făcute acum „vor fi în curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni în siguranță, cu toți cei apropiați”.

„Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni. Cristos a Înviat! Kellemes Husveti Unnepeket ! Frohe Ostern !”, și-a încheiat Klaus Iohannis mesajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri