Ludovic Orban președintele Camerei Deputaților, a anunțat că a avut o întâlnire cu reprezentanții societăților din industria alimentară, vineri, la Parlament. Liderul PNL a declarat că discuția a fost una „constructivă” și a vizat transpunerea directivelor europene în legislația națională, dar și efectul crizei COVID-19 asupra industriei. „De asemenea, s-a conturat și necesitatea combaterii evaziunii fiscale, care generează efecte nocive în piață, prin concurența neloială”, a mai spus liberalul.

Ludovic Orban, după întâlnirea cu reprezentanții societăților din industria alimentară

„M-am întâlnit astăzi, la Parlament, cu reprezentanții societăților din industria alimentară, cu care am avut o discuție constructivă despre transpunerea directivelor europene în legislația națională, precum și despre efectul crizei pandemiei de coronavirus asupra acestei industrii vitale pentru economia României”, a scris Orban vineri, pe Facebook.

Președintele Camerei Deputaților a explicat că sunt necesare atât susținerea producătorilor autohtoni, cât și protejarea societăților din industria alimentară.

„Pe lângă susținerea producătorilor autohtoni, este necesară și protejarea societăților din industria alimentară, pentru că vorbim despre o industrie care generează aproximativ 5% din PIB. De asemenea, s-a conturat și necesitatea combaterii evaziunii fiscale, care generează efecte nocive în piață, prin concurența neloială”, a adăugat Ludovic Orban.

99 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here