Caută
Close this search box.

Mâine se deschide primul centru de vaccinare drive-thru, din Capitală

vaccinare drive-thru

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat că de joi va fi deschis primul centru de vaccinare drive thru din București, acesta urmând să aibă patru fluxuri, iar vaccinul va fi de la Pfizer.

„În municipiul București, joi, 29 aprilie va fi deschis primul centru de tip drive thru, în Piață Constituției. Vor fi patru fluxuri disponibile, vaccinul va fi de la compania Pfizer, prezentarea este directă, fără programare în platformă.

Din punct de vedere organizatoric, în cursul zilei de miercuri toată activitatea va fi deja pregătită”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

El a precizat că, în prima zi, în centrul de vaccinare drive thru de la Cluj-Napoca s-au vaccinat 354 de persoane.

„Ieri, 26 aprilie, a fost deschis al doilea centru de tip drive thru din România care folosește vaccinul de la compania Pfizer, în Cluj. Au fost vaccinate până la închiderea programului, la ora 20.00, 354 de persoane și până astăzi la primul centru de vaccinare drive thru din Hunedoara, din localitatea Deva, s-au vaccinat 1.673 de persoane, ceea ce înseamnă o dorința crescută de vaccinare, ținând cont de faptul că nu este nevoie de programare prin platforma și se permite prezentarea directă”, a explicat Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri