Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu: Creşterea economică prognozată de FMI este doar pe hârtie

ciolacu

Marcel Ciolacu a afirmat că este doar pe hârtie creşterea economică prognozată de FMI şi numai pentru camarila de dreapta, însă pentru români este doar sărăcie.

Liderul PSD a adăugat că deja în 2020 fiecare român era dator cu 8.000 lei pentru modul dezastruos în care Guvernul a gestionat criza economică, iar acum datoria va creşte cu alţi 8.000 lei pe cetăţean, în România.

„Creşterea economică prognozată de FMI este doar pe hârtie şi pentru camarila de dreapta! Pentru români este doar sărăcie!!! Preţurile la alimente şi utilităţi au explodat, euro a ajuns la 5 lei, iar puterea de cumpărare a scăzut dramatic.

Este o creştere economică pe hârtie – nu în portofelele oamenilor! Iar mai mult de jumătate din PIB înseamnă datorie. De fapt, aşa-zisa creştere economică contabilă se resimte negativ în buzunarul cetăţenilor şi în conturile companiilor.

Când creşti pe datorie şi pe inflaţie, de fapt scazi. Scazi pentru că puterea ta de cumpărare scade. Oamenii nu pot fi minţiţi cu statistici pentru că ei se confruntă zilnic cu creşterea preţurilor din magazine. În fapt, România va creşte pe datorie, ceea ce înseamnă viitoare taxe mărite!

În plus, românii vor fi tot mai apăsaţi de povara datoriilor pe care Guvernul îi obligă să le suporte. Fiecare român era deja mai dator cu 8.000 de lei după anul 2020 pentru modul dezastruos în care guvernul a gestionat criză economică.

În 2021, ni se pregateste o nouă supraîndatorare de încă 24 miliarde euro, adică alţi 8.000 de lei/cetăţean România creşte pe datorie, iar asta înseamnă că ea se umflă contabil, dar de fapt, nu se dezvoltă ecomomic şi social!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri