Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a catalogat pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, drept animal. „Unde e domnul Iohannis, care ieșea zilnic cu PSD? Unde e, când animalul ăsta (Vlad Voiculescu) nu lasă morții? Unde e conducătorul iubit al nației române?”, s-a întrebat retoric Marcel Ciolacu, la România TV.

”A dovedit că nu are nimic sfânt pe lumea asta. Îi tratează și pe morți și pe vii la fel. E de bun simţ să depunem o moțiune simplă. Se confirmă că, după ce am pierdut transplantul pulmonar, pierdem și transplantul osos.

Am înțeles că este ordin și pentru Fundeni, pentru tratarea cancerului, să pierdem și transplantul de ficat și rinichi. De când e ministru, nu a făcut nimic, a boicotat tot. Nu a plătit cadrele medicale, care făceau campania de vaccinare.

Ipocrizia PNL o vom vedea la moțiunea simplă. Nu poți doar să minți românii. Domnul Rareș Bogdan și alții spuneau ceva în spațiul public. Atributul de a schimba un ministru e al premierului. Am ajuns pe locul 10 la mortalitate, la nivel mondial. Unde vrem să ne ducem?

Ei au fost susținuți de grupul minorităților. O să vedem dacă grupul minorităților poate să mai tolereze așa ceva. Grupul UDMR poate să mai tolereze la Sănătate un astfel de om?”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Ciolacu l-a catalogat apoi drept animal, pe Voiculescu:

„Acesta este planul de a distruge sistemul public de Sănătate! Unde e domnul Iohannis, care ieșea zilnic cu PSD? Unde e, când animalul ăsta nu lasă morții? Unde e conducătorul iubit al nației române?”, s-a întrebat retoric Marcel Ciolacu, la România TV.

277 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here