Florin Cîţu a declarat duminică, la încheierea şedinţei Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei de la Ciolpani, că aşteaptă ca USR PLUS să desemneze o persoană care să ocupe postul de ministru al Sănătăţii, după demiterea lui Vlad Voiculescu.

„Aştept desemnarea ministrului Sănătăţii de la USR PLUS. Este un portofoliu care revine USR PLUS, iar până atunci voi asigura interimatul şi mă voi asigura că lucrurile funcţionează bine.

Tot ce înseamnă discuţii politice vor avea loc la discuţia din coaliţie cu cele trei formaţiuni politice”, a declara Florin Cîţu.

Întrebat dacă este posibil ca şi ministrul Cătălin Drulă să fie remaniat, el a dat asigurări că membrii Cabinetului vor fi evaluaţi pe ceea ce fac, nu pe ceea ce spun.

„Nu comentez opiniile membrilor Cabinetului. V-am spus acest lucru şi înainte. Tot ceea ce pot să îi asigur pe membrii Cabinetului este că de fiecare dată voi face o evaluare corectă, bazată pe ceea ce fac, şi nu pe ceea ce spun”, a răspuns premierul Florin Cîţu.

152 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here