Caută
Close this search box.

Motivul incredibil pentru care Ion Rădoi a oprit metroul

ion rădoi

Elena Minea, iubita lui Ion Rădoi, șeful sindicatului de la Metrou, controlează nu mai puțîn de 14 spații comerciale în stațiile de metrou.

Rădoi a blocat circulația metroului, după ce ministrul Cătălin Drulă a anunțat că spațiile comerciale controlate de sindicat trebuie să fie evacuate.

Într-un material despre caracatița de la metrou, Gândul arată că spațiile comerciale sunt marea miză a protestului spontan, coordonat de Ion Rădoi. 14 dintre aceste spații sunt controlate chiar de către iubita lui Ion Rădoi, Elena Claudia Minea, spune AK24.

Minea (fostă Drăgan) este acționar și administrator la patru firme, care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou:

MADAME BOUTIQUE S.R.L.
CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.
ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L.
CLAUDETTE A & I SRL

Afacerea este una extrem de profitabilă, ceea se poate vedea inclusiv prin două mașini ,cu care se afișează în oraș fiul Elenei Claudia Minea, Andrei Drăgan. La rândul lui, și acesta are o firmă care este conectată la pușculița Metrorex.

Andrei Drăgan conduce un AUDI SQ5 înmatriculat pe Metrorex și un AUDI SQ7, înmatriculat pe o altă firmă, AZZURECAS SRL, unde acționar și administrator este Alexandru Casian Udrea.

Firma MADAME BOUTIQUE S.R.L. este beneficiara a două contracte de închiriere, în stația de metrou Dristor:

Unul, încheiat pe data de 07.11.2019, valabil până la 01.07.2022, având 8.90 mp (DR1VX02), altul încheiat pe 25.02.2016, valabil până pe 27.09.2022, având 6,36 mp (DR1VX01).

Elena Claudia Minea este asociată în firma MADAME BOUTIQUE S.R.L. cu Iuliana Adina Mihale, aceasta fiind – la rândul ei – acționar la alte firme care dețin spații comerciale în stațiile de metrou din București. Filiera are mai multe ramificații.

CLAUDETTE A & I SRL – unde Minea este asociată tot cu Mihale – deține trei spații comerciale:

Stația de metrou Piața Unirii (PU1VX02)
Stația de metrou Dristor 1 (DR1VX02)
Stația de metrou Timpuri Noi (TNOVY01)

Firma CLAUDET BOUTIQUE S.R.L. – apare din nou, ca asociat, Mihale– deține două spații comerciale:

Stația de metrou Crângași – 29 mp (CRIV01)
Stația de metrou Piața Unirii 1 – 7.89 mp (PU1VX02)
Firma ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L. deține de asemenea două spații comerciale:

Stația de metrou Costin Georgian – 4.75 mp (GEOY05)
Stația de metrou Dristor 1 – 6.36 mp (DR1VX01)

Mihale, asociata Elenei Claudia Minea, este acționar și/sau administrator la cele trei firme unde colaborează fructuos cu iubita secretă a lui Ion Rădoi (respectiv MADAME BOUTIQUE S.R.L., CLAUDETTE A & I SRL și CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.), dar controlează și alte trei societăți:

ADINA PRODCOM PREST S.R.L
ALE & AD FASHION SRL
BOCCA RESTAURANT S.R.L.

ADINA PRODCOM PREST S.R.L deține două spații comerciale:

Stația de metrou Piața Unirii 1, Spațiul Comercial C1
Stația de metrou Piața Unirii 2, Spațiul Comercial C9

Firma ALE & AD FASHION SRL deține un spațiu comercial în Piața Unirii 2 (PU2VI02), acolo unde asociat apare și Gherman Rădiţă.

BOCCA RESTAURANT S.R.L. – asociat cu Mihale fiind tot Gherman Rădiţă – deține două spații comerciale, în stația de metrou Universitate:

Un spațiu comercial de 5 mp (UNIVX03)
Un spațiu comercial de 20,80 mp (UNIVX04).

După cum se poate constata la un calcul simplu, 14 spații comerciale sunt administrate și exploatate cu succes financiar incontestabil de protejata lui Ion Rădoi – Elena Claudia Minea – și de colaboratoarea acesteia, Iuliana Adina Mihale.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că toate acțiunile începute ca urmare a ilegalităţilor sindicatului lui Ion Rădoi merg înainte. El a catalogat ca fake news informațiile prezentate de Rădoi, conform cărora veniturile vor rămâne la fel și că nimeni nu va fi disponibilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri