Caută
Close this search box.

Mugur Mihăescu susţine că românii sunt melci, pentru că nu ies în stradă, să ceară demisia Guvernului

mugur mihăescu

Mugur Mihăescu a anunțat la Antena 3 că nu mai vrea să iasă în stradă la proteste, el fiind supărat că românii nu ies masiv, să dea jos Guvernul. Mihăescu i-a catalogat drept melci pe români, pentru că nu protestează față de măsurile sanitare.

„Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă, când este să își ia în propriile mâini destinul?”, comentează acesta, pe Facebook.

„De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul.

Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele, pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care radem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm.

Oamenii ăștia persistă în greșeală. N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor”, a declarat Mugur Mihăescu, la Antena 3.

Mugur Mihăescu a anunțat cu mai puțîn de o săptămâna înainte, la România TV, că va ieși și el în stradă, miercuri, pentru a cere demiterea guvernului.

„Mâine (miercuri, săptămâna trecut) voi fi și eu alături de oameni, nu mai pot să stau acasă. Oamenii să se gândească cum vor să fie copiii lor mâine, așa îi vom proteja, ieșind și cerând dreptul la educație.

Îi rog pe cei care nu sunt de acord cu persoană mea să nu mă jignească, să gândească. Poate găsim puncte de vedere comune.

Sper că mâine, după ce am fost păcăliți un an de zile de acești oameni, să-i păcălim și să ieșim în stradă cu toții. Este singurul demers prin care să-i facem pe acești oameni să înțelegea că nu este România lor. Acest Parlament este votat de o treime dintre români, 70% dintre români nu au votat de silă. Aceștia să iasă și să își facă auzită vocea”, a declarat Garcea la România TV.

Întrebat ce revendicări are, Garcea a cerut guvern de uniune națională, în care să fie și PSD.

„Tot guvernul trebuie să plece, nu reprezintă nici măcar 30% din populația României. Guvernul de uniune națională este cel mai potrivit și pe urmă să fie organizate alegeri anticipate”, a spus Garcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri