Caută
Close this search box.

Negaţionistul Dan Bittman nu mai poartă mască: „Nu avem epidemie, este o invenție!”

dan bittman

Muzicianul Dan Bittman, personaj declarat împotriva măsurilor de prevenție, crede că autoritățile vor doar să-i subjuge pe români, ca să le fie tot mai rău.

Bittman s-a declarat și fan al doctoriței Groșan, de la Oradea, care spunea că oxigenul nu este bun pentru bolnavii Covid. Iar ca spectacolul să fie complet, cântărețul a început să se plimbe pe străzile localității unde se află, fără mască de protecție pe față.

„Acum e la 3 la mie, dar cifrele sunt umflate. Și nu suspectez, ci sunt sigur! Eu stau la aer, îi îndemn pe români să iasă și să se bucure de primăvară. Apropo de datele științifice, singura doamnă care reușește să facă un test științific la nivel național este doamna de la Oradea, Laura Groșan. Am dovezi! Doamna are niște statistici ce pot fi verificate.

Apropo de CSU, nu e niciun doctor acolo. Să ne punem întrebarea dacă acei oameni știu despre ce vorbesc. Eu m-am conformat unor legi idioate de un an de zile. NU avem epdidemie, este o invenție

Eu le respect actualele legi, dar nu sunt bune! De un an de zile nu reușesc experții să facă un studiu ca lumea… Nu-i nimic științific din ce spun oficialitățile. Măsurile sunt luate ca românilor să le fie din ce în ce mai rău. Împotriva prostiei, nu pot sa conspiraționez. Cei care iau măsurile astea sunt conspiraționiști”, a declarat Dan Bittman.

„Vreau să revin la o țară normală, fără ordonanțe, care nu au făcut bine de un an de zile. Apropo de CSU, nu e niciun doctor acolo. Să ne punem întrebarea dacă acei oameni știu despre ce vorbesc. Eu m-am conformat unor legi idioate de un an de zile. NU avem epdidemie, este o invenție”, a spus Bittman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri