Caută
Close this search box.

Nicușor Dan a sesizat Parchetul pentru tragedia de la Babeş. Serviciul Omoruri a pornit o anchetă

Nicuşor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, spue că a sesizat Parchetul în legătură cu situația de la unitatea mobilă de terapie intensivă de la spitalul Victor Babeș din București, unde 3 pacienți au murit din cauza unei avarii la stația de oxigen.

„În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

„Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc”, a adăugat el.

Un incident grav a avut loc în această seară la unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș din București. Instalația de oxigen s-a defectat, iar din această cauză trei pacienți au decedat, fiind salvați alți cinci, care au fost transferați la alte spitale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri