Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan opreşte ciopârţirea copacilor din Capitală

ciopârţirea copacilor

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că toaletările copacilor se vor face până la iarnă, doar acolo unde vegetația este uscată și reprezintă un pericol pentru cetățeni și pentru mediu.

Astfel, edilul pune capăt masacrării arborilor din București, ciopârţiţi fără nici o logică.

”Pentru a proteja vegetația din București și a respecta dreptul bucureștenilor la un aer curat, am oprit avizele de toaletare pentru câteva sute de arbori.

Au fost multe abuzuri de-a lungul timpului în contextul acestor toaletări și nu vreau ca ele să mai aibă loc. Decizia a intrat în vigoare ieri, deci din 21 aprilie astfel de intervenții asupra copacilor vor fi absolut punctuale.

Oricum, în mod obișnuit, în această perioadă de vegetație nu se fac toaletări decât punctual, acolo unde există vegetație uscată și poate fi un pericol pentru cetățeni sau pentru mediu.

Până în sezonul de iarnă, când sunt permise astfel de acțiuni, vom organiza Direcția de Mediu din Primăria Capitalei, astfel încât avizele de intervenție asupra vegetației să fie corect justificate, iar monitorizarea avizelor emise să fie atent făcută”, a anunțat pe Facebook, primarul Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri