Caută
Close this search box.

Olguţa Vasilescu a asfaltat în Craiova primprejurul pubelelor

Olguţa Vasilescu

Strada Petre Ispirescu, din Craiova, a intrat în programul de reabilitare al Primăriei Craiova. Muncitorii au asfaltat strada și au trecut și la reabilitarea trotuarelor.

Le-a fost însă lene să mute pubelele și au asfaltat în jurul lor, după cum se poate observa. După ce fotografiile au devenit virale, reprezentanții Primăriei au anunțat că s-a rezolvat problema: “lucrarea era… în lucru, iar recepția încă nu a fost făcută”.

Fotografiile cu lucrarea realizată aiurea au devenit virale în doar câteva ore, explică republicatv.ro. Mii de oameni le-au distribuit și au comentat despre nepăsarea celor care încasează bani publici nejustificat. De asemenea, autoritățile au fost criticate că fac recepție la lucrări, fără verificări amănunțite.

Primăria Craiova anunță că a refuzat recepția lucrărilor de reparații realizate pe str. Petre Ispirescu și a solicitat constructorului să refacă lucrarea, pe cheltuiala sa.

În urma verificărilor pe șantier, spun reprezentanții Primăriei Craiova, au fost identificate mai multe neconformități, legate de așternerea asfaltului pe o parte din trotuar.

“Nu vom mai tolera lucrări făcute de mântuială pe niciun șantier din municipiu. Pe strada Petre Ispirescu am constatat că asfaltul nu a fost bine pus peste tot și am dispus imediat desfacerea acestuia și refacerea lucrărilor, pe cheltuiala constructorului.

Ne cerem scuze locuitorilor din zonă că va trebui să mai suporte puțîn disconfortul creat de un șantier în lucru, dar având în vedere că în acea zonă nu s-au mai făcut demult reparații, ne dorim ca la final să fie totul cum trebuie și de calitate.

De altfel, odată cu asfaltarea străzii Petre Ispirescu s-a intervenit, în ultimele săptămâni, inclusiv în subteran. A fost schimbată întreaga infrastructură de apă de pe această stradă, din fondurile proprii ale Companiei de Apă Oltenia.

Mai precis, au fost anulate vechile branșamente și conducta veche lungă de 444 metri liniari de pe partea carosabilă și au fost montate conducte noi, pe toată stradă. Întreaga rețea a fost mutată pe sub trotuar, că să nu mai spargă nimeni asfaltul străzii în eventualitatea apariției unor noi consumatori sau a altor intervenții.

De asemenea, s-au înlocuit cele 40 de branșamente existente și s-au executat și branșamente pentru utilizatori noi”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri