Caută
Close this search box.

Olivia Steer îi scoate pe coronasceptici la protest şi face afirmaţii şocante. Un nou marş împotriva restricţiilor programat sâmbătă

Olivia Steer, una dintre cele mai vehemente antivacciniste din România, îndeamnă la protestul anunţat sâmbătă, ora 13:00, în Piaţa Universităţii, care este organizat împotriva restricţiilor luate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Steer susţine că pacienţii infectaţi cu COVID-19 mor „sufocaţi şi însetaţi”, ucişi de „protocoalele criminale ale OMS” şi cu „complicitatea criminală a eroilor din linia întîi” şi îndeamnă la protest.

Steer mai spune că „guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populaţiei sentimente de frică iraţională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”.

„Viaţa normală” din China, lăudată de Olivia Steer

Antivaccinista dă exemplul Indiei şi Chinei ca modele de bună practică în revenirea la „viaţa normală” spunând că „au renunţat la isteria pandemica şi şi-au reluat viaţă normală, fără măşti şi fără distanţare”. Olivia Steer este soţia cunoscutului realizator de emisiuni Andi Moisescu (PRO TV) care a fost infectat cu COVID-19 în noiembrie 2020. Steer a stârnit mai multe polemici în spaţiul public referitoare la vaccin şi pandemia de coronavirus şi distribuie pe Facebook site-uri care promovează teorii ale conspiraţiei. Steer a intrat în dispute cu mai mulţi medici din cauza unor declaraţii controversate referitoare la diete alimentare, remedii naturiste şi rolul vaccinurilor. În 24 octombrie, Olivia Steer îndemna pe Facebook la nepurtarea măştii şi nerespectarea regulilor sanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri