Caută
Close this search box.

Olivia Steer susţine că pacienţii cu Covid mor ”sufocați și însetați”, uciși de ”protocoalele criminale ale OMS”

Steer susține că pacienții infectați cu Covid-19 mor ”sufocați și însetați”, uciși de ”protocoalele criminale ale OMS”, cu ”complicitatea criminală a eroilor din linia întîi” și îndeamnă la protest.

Steer mai spune că ”guvernele pandemice mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%”.

Antivaccinista dă exemplul Indiei și Chinei ca modele de bună practică în revenirea la viața normală, spunând că ”au renunțat la isteria pandemică și și-au reluat viața normală, fără măști și fără distanțare”.

În realitate, aceasta este o minciună. Despre China nu putem şti nimic sigur, pentru că aici este o dictatură şi toate informaţiile sunt puternic cenzurate, iar India tocmai se confruntă cu o creştere a numărului de cazuri de coronavirus:

olivia steer

The Guardian scrie: „India faces tighter lockdowns as Covid infections surge”, adică: „India se confruntă cu blocaje mai stricte, pe măsură ce infecțiile Covid cresc”.

Olivia Steer este urmărită pe Facebook de peste 70.000 de persoane. Este soția cunoscutului realizator de emisiuni Andi Moisescu (PRO TV), care a fost infectat cu Covid-19, în noiembrie 2020.

Steer a stârnit mai multe polemici în spațiul public, referitoare la vaccin și pandemia de coronavirus, și distribuie pe Facebook site-uri care promovează teorii ale conspirației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri