Caută
Close this search box.

Opinia Publică – spectacol online la Teatrul Național din Sibiu

Duminică, 4 aprilie, de la 21:00, putem urmări în online spectacolul Opinia Publică, creat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu.

Opinia publică, un alt fel de spectacol, regizat de Theodor-Cristian Popescu, scenografia: Dragoş Buhagiar, muzica: Vlaicu Golcea, se anunță a fi aproape o incursiune antropologică, bazată pe textul scris de Aurel Baranga. Spectacolul este regizat sub forma unei ședințe cu publicul care ne transpune în perioada comunistă, mergând de la premisa că întâmplările petrecute în alte vremuri, își pot redobândi actualitatea în zilele noastre. O reconstrucție a contextului uman și social din comunism se conturează în jurul temei care vizează importanța libertății presei sau cât de nocivă este suprimarea libertății de exprimare.

Spectacolul se anunță a fi plin de umor, de dinamism și muzică antrenantă. Situații ce s-au petrecut în alte vremuri pot părea frapant de actuale în zilele noastre. Libertatea presei, un principiu al democrației, este tema în jurul căreia gravitează acțiunea spectacolului. Personajele pitorești sunt tipologii umane ce transcend epoca opresiunilor politice și, implicit, a suprimării libertății de exprimare. Vivacitatea cu care se succed scenele și muzica antrenantă animă auditorul într-o vâltoare de senzații ce se nasc din amintiri care stârnesc râsul, chiar și celor ce nu au trăit în perioada respectivă.

ÎN DISTRIBUȚIE: Marius Turdeanu, Diana Fufezan, Nicu Mihoc, Codruţa Vasiu, Cătălin Neghină, Liviu Vlad, Dan Glasu / Viorel Rață, Mihai Coman, Vlad Robaş, Adrian Neacşu, Ciprian Scurtea, Mihai Alexandru / Alexandru Malaicu, Ioan Paraschiv / Horia Fedorca, Arina Ioana Trif, Eduard Pătrașcu

Bilete: https://eventbook.ro/theater/bilete-opinia-publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri