Gama largă de oferte de pensule machiaj din magazinele de frumusețe te sperie? Urmează ghidul nostru util pentru a înțelege care sunt singurele pensule de care vei avea nevoie vreodată.

Pensulele de machiaj constituie baza oricărui kit de machiaj. Poate ești obișnuită să îți folosești degetele pentru a netezi și a amesteca produsele pe față, dar ia totuși în considerare avantajele trecerii la pensule machiaj.

Pensulele te pot ajuta cu o aplicare precisă, pot ascunde cu ușurință petele sau orice accident și pot reduce chiar numărul de retușuri de care ai nevoie în timpul zilei. Iată pensulele esențiale dintr-o trusă de machiaj.

1. Pensulă pentru fond de ten

În timp ce majoritatea dintre noi ne-am învățat să întindem fondul de ten cu degetele, trecerea la o pensulă aduce un upgrade sub forma unei aplicații precise. Opțiunile includ o gamă largă de pensule machiaj unghiulare, pufoase sau în formă de cupolă. Dacă folosești fond de ten tip cremă, îți vei dori peri conici care amestecă eficient pigmenții de pe pielea ta, fără a lăsa în urmă nicio urmă. Fondurile de ten lichide, pe de altă parte, se înțeleg cel mai bine cu firele plate, care oferă o precizie mai mare pentru acoperirea unei baze netede, lipsite de cute.

2. Pensulă anticearcăn

Un concealer deține puterea de a acoperi petele și ale iregularități ale feței. Dar, fără pensula potrivită, riști să nu obții nimic. Cercurile sub ochi trebuie ascunse mai întâi cu o formulă cremoasă de concealer și apoi ascunse cu fondul de ten. Aplică mai multe puncte de concealer sub ochi sau pe orice pete și zgârieturi. Plimbă ușor peria peste zonă pentru a amesteca produsul cu pielea și concentrează-te pe construirea straturilor subțiri până când obții un finisaj asemănător pielii.

3. Pensulă de pudră

Dacă nu îți acoperi fața cu pudră după ce te machiezi, vei avea o față cu aspect lucios și uleios. O cantitate ușoară de pudră de fixare te poate ajuta de asemenea să așezi și să fixezi straturile de machiaj. O pensulă machiaj de pudră vine în ajutorul tău pentru pudrarea de precizie, dar mai ales pentru a te asigura că nu pui produsul în exces peste machiajul ale. Părul pufos al unei pensule machiaj de pudă ajută la difuzarea uniformă a produsului pe zonele cu probleme, care de obicei de vin uleioase, precum zona T, tâmplele și bărbia, și estompează optic orice imperfecțiuni sau denivelări.

4. Pensulă pentru fard de obraz

Cu ușurință cel mai ușor de recunoscut din trusa de machiaj, o pensulă de culoare roșie este cea de blush sau fard de obraz, care îți va da o culoare subtilă și strălucire perfectă de după vacanță în obraji. Proporțiile generoase ale pensulei distribuie uniform pigmenți sub formă de pulbere peste crema BB sau crema hidratantă pentru o atingere naturală de culoare. Cei care doresc să adauge definiție și adâncime pot să cufunde peria într-un bronz și să o aplice peste golurile obrazului, contururile liniei maxilarului, tâmple și decolteu pentru un plus de luciu.

5. Pensulă de contur

Conturarea solicită accentuarea structurii osoase, mizând pe lumină și adâncime. Acesta este locul în care perii unghiulari ai unei pensule machiaj de contur intră în scenă pentru a aplica o cantitate concentrată de produs. Pentru un finisaj sculptat, optează pentru o măturare rapidă a pensulei pe față.

6. Pensulă pentru fard de pleoape

Fie că ești începătoare în ale machiajului sau deja ai experiență, o pensulă pentru fard de ochi este un must-have universal pentru orice femeie. Fiind o pensulă densă cu peri scurți și plini, ea ajută la preluarea maximă a pigmentului din paletă pentru a crea un aspect de machiaj al ochilor cu impact ridicat. Alege pensulele machiaj pentru fard de ploape în formă de cupolă pentru a obține o rentabilitate mai mare a pigmentului și un control mai mare asupra plasării culorii, inclusiv în

350 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here