Caută
Close this search box.

Peste 15,5 milioane de lei vor fi investiţi în promenada Lacul Morii

Promenada Lacului Morii va fi amenajată cu 15,6 milioane de lei,după ce Consiliul Local a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre în acest sens.

Hotărârea pentru actualizarea indicatorilor tehnico-economici la faza de Proiect tehnic de execuţie pentru acest obiectiv de investiţii a fost adoptată cu 24 de voturi pentru.

„Reintegrarea urbană şi reamenajarea promenadei Lacului Morii cu o lungime de 2.155 ml, prin extinderea suprafeţelor de spaţii verzi şi amenajarea unor spaţii de agrement, reprezintă în continuare o prioritate pentru autoritatea locală.

Acest proiect vizează reintegrarea zonei în circuitul de agrement destinat locuitorilor din cartierele din apropiere (Crângaşi, Giuleşti, Militari), localizate într-una din cele mai aglomerate zone din Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti.

Urmare a întocmirii proiectului tehnic, s-a constatat necesitatea actualizării documentaţiei tehnico-economice, valoarea totală de investiţie fiind de 15.666.332,73 de lei, TVA inclus, iar durata de execuţie a lucrărilor este de 9 luni”, stipulează referatul de aprobare al hotărârii.

Primarul Ciprian Ciucu a explicat că a discutat miercuri cu primarul general, Nicuşor Dan, precizând că au stabilit organizarea unui concurs de soluţii pentru insula de pe Lacul Morii.

„Am agreat să venim cu un concurs de soluţii care să fie extins, să nu se refere doar la insulă, ci la o arie puţin mai largă, pentru că în zonă sunt şi terenuri pe care le are PMB în afară de insulă şi atunci s-ar justifica”, a declarat Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri