Caută
Close this search box.

Pleacă Mutu de la naţionala de tineret?

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că îşi doreşte ca Adrian Mutu, al cărui contract a expirat, să continue în funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret a Românie.

„În ceea ce priveşte situaţia lui Adrian Mutu, contractul lui cu FRF a expirat imediat după terminarea Campionatului European. Noi ne dorim să continuăm cu Adrian Mutu, el îşi doreşte în acelaşi timp să continue, dar simte această nevoie de a antrena zi de zi la un club unde să poată face performanţă.

Cred că în următoarele două săptămâni el va putea lua o decizie astfel încât să putem confirma dacă va fi alături de noi şi pentru următoarea campanie de calificare sau nu”, a afirmat Burleanu.

„M-aş bucura ca Adrian Mutu să aibă oferte pentru că asta înseamnă că e un antrenor care a demonstrat. Pentru noi Adrian Mutu reprezintă opţiunea numărul 1. În acelaşi timp ne dorim un selecţioner care odată ce începe să şi termine această campanie.

De aceea, împreună cu Adi am ajuns la acest consens, să aibă acest răgaz de timp pentru a lua cea mai bună decizie la final”, a adăugat preşedintele.

Răzvan Burleanu a subliniat că Mirel Rădoi va continua ca selecţioner al României, după ce la finalul partidei pierdute cu Armenia (2-3) în preliminariile CM 2022 acesta afirmase că ia în calcul demisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri