Poliţia a fost chemată la locuinţa prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, din sudul Californiei, de nouă ori în nouă luni, potrivit cifrelor oficiale publicate joi, relatează dpa.

Datele, obţinute în baza legii privind libertatea informaţiilor, au fost publicate după ce cuplul şi-a exprimat temerile legate de securitatea în interviul cu Oprah Winfrey.

Un apel este listat ca o solicitare telefonică, în timp ce celelalte sunt listate drept „activări ale sistemului de alarmă” şi toate au avut loc în primele ore ale dimineţii, potrivit Agerpres.

Un apel telefonic din august este listat drept „incident cu prioritate”. O nouă alarmă a avut loc în noiembrie.

La ora 16,13, în ajunul Crăciunului 2020, adjuncţii şerifului au fost chemaţi la locuinţa lui Harry şi Meghan după ce un bărbat ar fi pătruns ilegal pe proprietate.

Cel mai recent apel a fost la 02.21 dimineaţa, pe 16 februarie 2021, şi este listat ca activare a sistemului de alarmă.

Reprezentanţii lui Harry şi Meghan au refuzat să comenteze. O purtătoare de cuvânt a biroului şerifului din Santa Barbara a refuzat să ofere detalii suplimentare despre apeluri.

Aranjamentele privind securitatea cuplului au ţinut prima pagină a ziarelor după interviul acordat realizatoarei Oprah Winfrey în martie.

Meghan, care este însărcinată cu al doilea copil, a declarat că a trimis scrisori către familia regală britanică, cu rugămintea de a nu li se retrage serviciul de pază, avertizând că sunt ameninţaţi cu moartea.

105 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here