Poliţiştii din Cluj au început o anchetă, după ce au fost sesizaţi cu privire la posibila răpire a unui băiat de 10 ani.

”Astăzi, în jurul orei 14.30, poliţia a fost sesizată despre faptul că un minor a fost observat în apropierea unei societăţi comerciale din localitatea Floreşti, în compania unei persoane necunoscute de sex masculin, de aproximativ 30 de ani.

Ulterior, cei doi au fost văzuţi plecând împreună într-o direcţie necunoscută. Au fost constituite de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, jandarmerie şi poliţie locală pentru depistarea minorului şi a bărbatului”, a transmis, marţi seară, IPJ Cluj, citat de News.ro.

Copilul a plecat cu un bărbat într-o direcţie necunoscută, iar mai multe echipaje au pornit căutările. Cei doi au fost găsiţi în câteva ore, starea copilului fiind bună.

„În jurul orei 19.30, cei doi au fost depistaţi pe raza localităţii Floreşti. Din datele preliminare, starea minorului în vârstă de 10 ani este una bună.

În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, au mai precizat poliţiştii.

 

83 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here