Primarul Daniel Băluţă a dispus desfiinţarea chioşcurilor ilegale din staţiile de metrou din Sectorul 4, având în vedere solicitarea Metrorex.

Se aprobă punerea în aplicare a prevederilor legale privind eliberarea/desfiinţarea lucrărilor de construcţii cu caracter provizoriu constând în spaţiile comerciale edificate cu încălcarea Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în număr de 78, situate pe domeniul public/privat al Statului, pe raza administrativ teritorială a Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, în staţiile de metrou Piaţa Unirii 1, Timpuri Noi, Tineretului, Eroii Revoluţiei, Constantin Brâncoveanu, Piaţa Sudului, Apărătorii Patriei, Dimitrie Leonida, Berceni„, prevede dispoziţia de marţi semnată de primarul Daniel Băluţă.

În calitate de concesionar al domeniului public/privat al statului afectat de aceste construcţii, SC Metrorex SA a solicitat printr-o adresă desfiinţarea acestora în regim de urgenţă.

Înlăturarea chioşcurilor se va face prin structurile de specialitate ale autorităţii locale, cu sprijinul Poliţiei Locale.

106 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here