Netflix a anunţat primul său serial cu prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, relatează marţi dpa.

Platforma de streaming va lansa un program numit „Heart of Invictus”, care va prezenta un grup de foşti militari care s-au înscris în competiţia Invictus Games de la Haga.

Seria este produsă în parteneriat cu Archewell Productions, o companie de producţie înfiinţată de ducele şi ducesa din Sussex după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice.

Serialul va fi regizat de Orlando von Einsiedel şi produsă de Joanna Natasegara, care au câştigat un Oscar pentru documentarul lor „The White Helmets” (Căştile albe), potrivit Agerpres.

„Această serie le va oferi comunităţilor din întreaga lume o perspectivă către poveştile emoţionante şi înălţătoare ale acestor concurenţi pe drumul lor către Olanda anul viitor”, a declarat prinţul Harry.

Jocurile Invictus sunt o competiţie sportivă înfiinţată în 2014 de prinţul Harry şi reprezintă o modalitate de a ajuta militarii răniţi pe front, sprijinindu-le reabilitarea şi oferindu-le o nouă viaţă prin sport post-conflict.

156 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here