Întrebat despre declaraţia lui Vlad Voiculescu potrivit căreia după demiterea sa „mafia” din Sănătate a câştigat, premierul Florin Cîțu a făcut apel la vicepremierul Dan Barna să prezinte un raport în cazul în care există asemenea informații.

„Îi cer domnului vicepremier Dan Barna, coordonatorul Ministerului Sănătăţii, să prezinte public şi în şedinţă de Guvern tot ceea ce ştia despre Mafia din sănătate şi dacă i s-a adus la cunoştinţă acest lucru şi ce măsuri a dispus pentru a elimina Mafia din sănătate. Până astăzi în nicio şedinţă de Guvern nu a fost prezentată o notă de informare sau măsuri care să elimine mafia din sănătate”, a afirmat Florin Cîţu.

„În acelasi timp, poti sa faci reforma cu propriul aparat administrativ. Singura reorganizare care a redus cheltuiellile a fost facuta de mine anul trecut cand eram ministru de Finante. Deci se poate face. Sa declaram e usor”, a adaugat premierul.

„În acelasi timp, poti sa faci reforma cu propriul aparat administrativ. Singura reor

162 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Va rog ,imi vine rău cînd vad atatea articole cu V.V! Schimbați macazul domnilor! Un om de doi bani,a tras în piept un guvern,guvernul României! Iti râde in nas,nu are ,,stofa,, de ministru, mai repede de smenar!😤😲😲

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here