Caută
Close this search box.

Romarm are un consiliu de administraţie nou-nouţ. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, i-a înlocuit pe cei vechi

romarm

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Romarm, principalul producător şi exportator direct de produse militare din România, a decis înlocuirea membrilor Consiliului de Administraţie (CA) al Romarm, numirile fiind pe patru luni, cu posibilitatea de prelungire cu încă două luni.

„Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Romarm a decis înlocuirea membrilor Consiliului de Administraţie (CA) al Romarm”, a informat Ministerul Economiei. Noii membri ai CA Romarm sunt: Bogdan Merfea, Vlad Năstase, Iulian-Cristian Simu, Mihail-Dan Stan.

Bogdan Merfea este inginer, cu o experienţă de 21 de ani în poziţii de top executive, în mai multe bănci, unde a fost responsabil cu strategia de dezvoltare, risk management şi implementarea planurilor de expansiune ale respectivelor bănci.

Din această calitate, a fost responsabil şi cu acordarea creditelor bancare, pentru diverse companii din industria de armament.

Vlad Năstase este expert în reorganizare şi proiecte complexe de fuziuni şi achiziţii, membru în Board-ul TMA Global (Asociaţia Globală a profesioniştilor în reorganizare), având experienţă în calitate de membru independent în consiliul de administraţie al TMK Artrom (companie listată la BVB) şi Fondul Român de Garantare a Creditelor pentru Întreprinzători Privaţi.

Năstase mai conduce şi propria sa firmă de consultanţă în restructurare de business. Numirea s-a făcut sub condiţia renunţării la contractul de consultanţă dintre Concilium Counsulting şi UMB.

Carmen Bahrim a fost CEO la BNP Paribas Cardif România, experienţă în consilii de administraţie şi pe managementul schimbării. Este specialistă în transformare de procese organizaţionale, de care s-a ocupat în mai multe companii şi asociaţii profesionale din România şi din străinătate.

Iulian-Cristian Simu este specialist în industria de apărare, având experienţa tehnică, juridică şi managerială în domeniu necesare. El a a asigurat, din poziţia de secretar de stat în Ministerul Economiei, atât coordonarea Romarm, cât şi a filialelor sale.

Mihail-Dan Stan este expert în rezolutie bancară şi standarde financiare internaţionale (ACCA, CAFR, CECAR), membru în consiliul director al ACCA Romania.

Numirile sunt pe o durată de patru luni, cu posibilitatea de prelungire cu încă două luni. Membrii înlocuiţi au fost Ionel Georgescu, Claudiu Daniel Rădulescu, Ruxandra Rodica Anghel şi Cătălina Teodorescu Hătmanu.

Indemnizaţia brută lunară fixă a membrilor consiliului este de 6.454 de lei, potrivit Hotărârii AGA 67/07.08.2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri