Noul șef al Servicului de Permise Auto și Înmatriculări Suceava, inspectorul principal de poliție Viorel Andrei Donciu, detașat la Suceava de doar două săptămâni, a fost ridicat de procurorii DNA, pentru a fi audiat, într-un dosar penal.

Ofițerul a fost ridicat de procurorii structurii teritoriale Cluj a Direcției Naționale Anticorupție din camera de hotel de la Conacul Domnesc. Autoturismul ofițerului, un Audi A8 nou în valoare de aproape o sută de mii de euro, a rămas în parcarea unității de cazare.

Din primele informații se pare că audierea vizează perioada în care inspectorul principal de poliție Viorel Andrei Donciu a activat în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș.

Viorel Andrei Donciu a ajuns la Suceava, în data de 22 martie, după ce Serviciul de Permise și Înmatriculări a fost zguduit de perchezițiile procurorilor DNA Suceava, iar șeful interimar, subcomisarul Alexandru Duțuc, a demisionat după doar câteva săptămâni de la numire.

Până la ora transmiterii acestei știri procurorii DNA nu au anunțat ce calitate are în dosar inspectorul principal de poliție Viorel Andrei Donciu.

106 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here