Caută
Close this search box.

Scandalul ordinului MS: Secretarul de stat Andreea Moldovan, contrazis flagrant de documente – Comitetul științific NU a aprobat noile criterii de carantinare

ANDREEA moldovan

Ministerul Sănătăţii a publicat în Monitorul Oficial un ordin prin care se schimbă criteriile de carantinare zonală. Premierul Cîţu nu a fost informat de documentul care ar putea băga în caratină Capitala.

Secretarul de stat Andreea Moldovan, cea care a semnat ordinul în numele ministrului, a declarat la Digi 24 că ordinul ar fi fost fost dezbătut în cadrul comitetului ştiinţific, care ar fi aprobat în unanimitate documentul.

„Toate aceste decizii se discută și au fost dezbătute în comitetul științific. Singura discuție în acest comitet a fost referitoare la raportarea la 50.000 de locuitori sau 100.000 de locuitori, iar apoi s-a luat decizia prin vot și a fost unanimitate, toată lumea a avizat favorabil aceste criterii. A fost o discuție în care oricine a dorit să își spună părerea, a putut să o facă, luând în calcul orice argument științific și aceste lucruri s-au întâmplat”, a declarat Andreea Moldovan.

Doar că Andreea Moldovan este contrazisă de un document publicat de Antena 3, în care se precizează că discutarea ordinului în comitetul ştiinţific a fost amânată.

content-image

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri