Caută
Close this search box.

Studenţii de la Arhitectură, cooptaţi într-un proiect de reamenajare a staţiilor de metrou

metrou

Studenții din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAIM) București vor fi cooptați într-un proiect de reamenajare a stațiilor de metrou, au anunțat reprezentanții Metrorex.

În vederea implementării acestui proiect, a avut loc o întâlnire la sediul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, între directorul general Metrorex, Ștefan Paraschiv, rectorul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București, Marian Moiceanu, și președinte senatului UAIM, Cristian Drughean.

„Participanții la întâlnire au discutat despre elaborarea unui parteneriat între instituții pentru explorarea de idei și concepte în vederea amenajării stațiilor de metrou din București, cu accent pe acelea în care au fost dezafectate spațiile comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului”, se arată într-un comunicat Metrorex.

După finalizarea acestei faze exploratorii și semnarea unui parteneriat între Metrorex și Universitatea de Arhitectură va fi lansat un prim proiect în cadrul Facultății Arhitectură de Interior pe această tema.

Astfel, studenții, sub coordonarea cadrelor universitare, vor realize un concept de amenajare adaptat transportului modern de călători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri