Caută
Close this search box.

Surpriză uriașă în SUA: Următorul preşedinte ar putea fi un celebru actor, pe care (doar) până acum 46% din americani l-ar vota, iar cifra crește!

Ambasada SUA

„Nu sunt sigur că părinţii noştri fondatori şi-ar fi imaginat un tip de 1,96 metri înălţime, chel, tatuat, jumătate negru, jumătatea samoa, care bea tequila şi conduce o camionetă pick-up ar putea să intre în clubul lor. Dar dacă asta s-ar întâmpla, ar fi o onoare pentru mine să servesc poporul”, a comentat celebrul actor.

Un foarte recent sondaj arată că 46% dintre americani l-ar vota pe actorul Dwayne Johnson – „The Rock”, dacă ar candida la alegerile prezidenţiale.

În acest weekend, „The Rock” a distribuit pe Twitter un mesaj în reacţie la un sondaj de pe site-ul Piplsay realizat pe baza răspunsurilor a 30.000 de americani. Rezultatul indică faptul că, DOAR PÂNĂ ÎN ACEST MOMENT, 46% dintre ei ar vota pentru actor dacă s-ar prezenta la alegeri. Iar cifra crește constant!

În 2017, invitat în emisiunea „The Ellen Show”, Johnson a afirmat că se gândeşte „serios” la asta.

Un răspuns

  1. Hai să fim serioși .Acest actor , fost luptător de wrestling nu este mai breaz / cu mult / de luptătorul de K1 Ghiță Daniel, actualmente parlamentar din partea PSD. Poate acel sondaj a fost efectuat pe un eșantion de câteva mii de chibiți ai luptelor în arenă sau cu o educație precară .Cred că cineva a vrut să-și bată joc de acest The Rock . Ar putea ajunge vreun rege sau ceva similar în țara lui de baștină sau în Samoa unde populația indigenă aduce mult cu acest pseudo-actor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri