Caută
Close this search box.

Turcan, despre pensiile ilegale din Mehedinți: Controlul a evidențiat derapaje majore

raluca turcan

Au fost constatate derapaje majore în urma controlului făcut de Corpul de Control la Casa de Pensii din Mehedinți, unde 7.000 de oameni au încasat ilegal pensie, a spus, miercuri, ministrul Muncii, Raluca Turcan. Aceasta a precizat că va face public raportul, informează Mediafax.

„A fost corpul de control la Mehedinți. Acolo s-au înregistrat, cu siguranță, derapaje majore și informațiile din spațiul public, dar și informațiile de la fața locului ne confirmă lucrul acesta. Cei mai afectați sunt beneficiarii Casei Județene de Pensii Mehedinți și vom prezenta concluziile acestui raport și posibile măsuri de acțiune și de sancțiune”, a spus ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Turcan a precizat că din raport va reieși „și neputința generată de cadrul legal de a sancționa șefi de instituție care nu își fac datoria”.

„Lucrul acesta îl voi aduce la cunoștință și vom vedea mai departe cum vom acționa”, a spus ministrul.

Întrebată dacă situația de la Casa de Pensii Mehedinți este una izolată, Raluca Turcan a declarat că se fac controale peste tot, iar dacă vor apărea situații similare le va face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri